Afgelopen!!! Ardennen wandelmidweek 30 sept.- 4 okt. 2024, v.a. 279 euro

5 dagen wandelen 279€ pp 🥾⛰️in de zuidelijke Ardennen 30 september t/m 4 oktober 2024

Rina organiseert alweer voor de vierde keer dit jaar een geliefde wandelmidweek!!!! Met weer spectaculaire nieuwe wandelingen op het programma!!

🍽️ incl uitgebreid ontbijt, lunchpakketten en 3 dagen 2- gangendiners, 1 dag eet je in een restaurant op eigen kosten

🛌 je verblijft 4 nachten in het knusse wandel-B&B van onze Rina met een score 9 op Booking.com

🥾 5 dagen flinke wandelingen, individueel of samen met de ervaren regionale wandelaar Rina

🧍🧍‍♀️max 9 personen

🍾 welkomstdrankje en hapje bij aankomst

299€ obv 2 pers, 390€ 1 pers en 279€ 1 persoon op gedeelde 3 persoons kamer met aparte bedden.

O.b.v. Eigen vervoer

Je dient zelf voor een reis-annulerings-of ongevallenverzekering te zorgen.

Wil je een extra nacht bijboeken? Dit kan tegen een meerprijs van 50 euro per nacht per persoon (inclusief ontbijt)

Wandelprogramma

Dag 1 maandag 30 september

Aankomst rond 12:00 uur bij B&B des4seigneurs

Kennismaking en lunch met overige deelnemers

In de middag rond 14:30 uur vertrekken we vanuit de B&B voor een route van ongeveer 12 km langs het Arboretum naar Gedinne en via het pad langs de rivier de Houille terug naar Malvoisin. Je dineert vanavond in de B&B.

Dag 2 Dinsdag 1 oktober

Na het ontbijt vertrekken we voor een wandeling “Entre Lesse-et-Lomme”. Dit bekende pad is eigenlijk onderdeel van een driedaagse lange-afstandswandeling. Wij maken een mooie verkorte versie langs de Our en de Lesse van 22 km. We nemen een lunchpakket mee vandaag. Deze avond eet je weer je diner in de B&B.

Dag 3 Woensdag 2 oktober

Na het ontbijt wandelen we vanuit Orchimont deels via de GR126 terug naar de B&B. We maken een tussenstop bij de Chiquetterie, een geiten – en kaas/kruidenboerderij en houden even een koffiestop bij Hotel de la Poste. Je neemt vandaag een lunchpakket mee uit de B&B. 19 km

Vanavond eten we in Membre sur Semois langs het water. (eigen rekening) Met een beetje geluk is er live muziek.

Dag 4 donderdag 3 oktober

Vandaag bezoeken we Beauraing en maken een flinke wandeling de berg op met gegarandeerd mooi uitzicht. Beauraing is van oudsher een bedevaartsoord, afgelopen voorjaar is dit opnieuw ingericht. We maken een stevige wandeling naar de verschijningsplek en een prachtig kasteel met uitzicht over de vallei waarin dit dorp mooi verborgen ligt. (7 of 15 km)

Vanavond eet je in de B&B. Afhankelijk van het weer gaat de BBQ aan of gaan we gourmetten.

Dag 5 vrijdag 4 oktober

De laatste dag alweer! Voor diegenen die nog een route willen wandelen: Je kunt nog een mooie route uitzoeken op de kaart met mooie routes in de omgeving. Deze kaart vind je in de B&B.. Daarnaast liggen er nog wandelkaarten van de hele omgeving. Je kunt er ook voor kiezen op de terugweg nog te stoppen voor een mooie wandeling bij bv Rochefort of Veves. Een bezoek aan Dinant staat ook garant voor mooie uitzichten.

Een lunch kan nog meegenomen worden vanaf de ontbijttafel zoals elke dag, of je bestelt nog een soepje rond het middaguur. Maak gebruik van de tuin om na te kletsen, te genieten of te relaxen.

Aanbetaling voor deze reis is 100 euro.

Het restbedrag betaal je in augustus.

Deze midweek is minder geschikt voor mensen mensen met voedselallergieën of intoleranties, voor vegetariers is het geschikt, hier wordt rekening mee gehouden.

De wandelingen zijn soms lang en pittig, een goede basisconditie is dus wel zo handig. Mocht het programma door weersomstandigheden of andere invloeden aangepast moeten worden, dan zal Rina dit met jullie bespreken. Er zal dan ter plekke naar goede alternatieven gezocht worden.

Wil je met ons mee? Stuur ons dan een bericht via onze contactpagina, of neem contact op via whatsapp

In: