Afgelopen!!!2 daagse Wandelreis Ardennen 26-27 april, 98 euro pp incl overnachting, ontbijt en lunch

Ga mee naar Sprimont, bij Aywaille en Remouchamps, om 2 volle dagen wandelingen met ons te maken in deze prachtige omgeving. Je overnacht in l’Hirondelle, een prachtig huis met zwembad waar je je eigen 2 persoons kamer hebt. Incl. ontbijt en lunch.

De omgeving van Remouchamps en Aywaille heeft veel te bieden voor wandelaars. Allereerst is het het gebied van de Amblève, met zijn unieke meanderende loop, ten tweede door de prachtige wandelingen die er in deze omgeving te maken zijn. We hebben voor deze 2 dagen mooie wandelingen geselecteerd. Het voordeel van deze wandelingen is dat ze van 6-7 km uit te breiden zijn naar 15-25 km. Voor elk wat wils dus.

Wandeldag 1:

Om 10 uur ontmoeten we elkaar in Nonceveux, vanwaar we starten met de wandeling langs de Ninglinspo. De Ninlingspo is de enige bergrivier in België en gekwalificeerd als een van de mooiste wandelingen van het land. Het is een wandeling langs de oevers van dit riviertje met een uitbreidingslus naar het zuiden. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we nog een route in en om Remouchamps uitgezet. Hier zijn mooie terrasjes en restaurantjes. Als je wil kun je hier eten of de grotten bezoeken, je kunt er ook voor kiezen om bij ons huis mee te barbecueën als het weer het toe laat ( dit bekijken we in de dagen voorafgaand aan de trip).

De grotten zijn individueel te bezoeken. Entree is 19 euro voor volwassenen en elke 3 kwartier kun je de grot in voor bezoek. Halverwege stap je over in een bootje voor de verdere tour. Entree is niet inbegrepen bij ons arrangement

Aan het eind van de dag of begin van de avond rijden we dan naar ons overnachtingsadres in Sprimont. Je hebt hier een eigen 2 persoons kamer. De badkamer delen we. Uiteraard kun je ook eigen eten en drinken meenemen, er is een volwaardige keuken aanwezig. Buiten is een groot terras en zwembad.

Slideshow met afbeeldingen omgeving en accommodatie

Wandeldag 2:

We starten de dag met een fijn uitgebreid ontbijt. Je kunt een lunchpakket meenemen van de ontbijttafel. Uiterlijk 10 uur vertrekken we voor de tweede mooie wandeldag, deze wandeling zal in en om Aywaille plaatsvinden. De wandelingen zijn in te korten, en vormen een lus. Je komt dus altijd terug op het beginpunt in Aywaille. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Aan het eind van de dag kun je eventueel nog wat eten in Aywaille en van daaruit terug naar huis rijden. Het is 70 km tot Maastricht.

Inclusief : Overnachting, ontbijt, lunch dag 2, begeleide wandelingen op dag 1 en 2

Exclusief: Vervoer, lunchpakket dag 1, diner (BBQ 20 euro pp), drank, reis- annulerings- en ongevallenverzekering, overige uitgaven

We moedigen carpoolen aan. We zullen je dan ook vragen om je gegevens eventueel te delen met medereizigers. Heb je hier bezwaar tegen laat het ons dan weten.

Deze reis gaat door bij minimaal 4 boekingen. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Er zijn enkel 2 persoons kamers met tweepersoons bedden!! Eenpersoons toeslag is dus helaas 100%

Honden kunnen niet mee

In: